UDRUGA PRO 3X3 za promociju, razvoj i organizaciju 3×3 košarke, Predsjetnik  izvršnog odbora Zlatko Galiot, Zagreb, Jačkovina 76, OIB: 54894777718, upisan u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem (MBO): 05483697 (dalje u textu Pro 3×3 ili mi). 

Dobrodošli na web stranicu Pro 3×3 Tour 2024! Ova platforma predstavlja igralište gdje se sportska strast i profesionalni razvoj sastaju, nudeći vam priliku da poboljšate svoje košarkaške vještine i znanje. Molimo vas da prije nego što krenete u driblanje kroz naše online sadržaje, pažljivo pročitate i prihvatite sljedeće uvjete korištenja.

  1. Prihvaćanje uvjeta Sudjelovanjem na ovoj stranici, prihvaćate ove uvjete kao što biste prihvatili pas loptu u ključnom trenutku utakmice. Ako niste suglasni s uvjetima, možda je vrijeme da promijenite teren.

  2. Tko može igrati na našem terenu? Naša stranica otvorena je za sve ljubitelje košarke koji su stariji od 18 godina ili imaju dozvolu svojih trenera ili skrbnika. Bez obzira na vaš košarkaški IQ, ovdje ste dobrodošli da podignete svoju igru na viši nivo.

  3. Fair play na stranici Očekujemo da se svi igrači ponašaju sportski: ne kopirajte naš materijal kao što ne biste uzimali tuđu loptu bez pitanja. Poštujte pravila igre i autorska prava, te se suzdržite od širenja netočnih informacija ili nesportskog ponašanja.

  4. Cijene i plaćanja Cijene naših proizvoda  su izražene u eurima. Plaćanje se obavlja preko standardnih metoda.

  5. Intelektualno vlasništvo Sve što vidite na našoj stranici je dio našeg tima, kao što je vaša sportska oprema dio vašeg. Ne smijete koristiti naš materijal bez odobrenja. U suprotnom, bit ćemo prisiljeni pozvati naše pravne savjetnike.

  6. Odricanje od odgovornosti Kao i u sportu, ponekad stvari ne idu kako treba. Dok se trudimo pružiti točne i korisne informacije, ne možemo garantirati da će naši programi automatski rezultirati profesionalnim angažmanom u košarkaškim ligama.

  7. Promjene uvjeta Kao što se taktike na terenu mogu promijeniti, tako se mogu mijenjati i naši uvjeti. O svim promjenama bit ćete obaviješteni, slično kako vas obavještavaju o važnim sportskim događajima.

  8. Kontaktirajte nas Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne taktike, slobodno nas kontaktirajte na info@pro3x3.hr

    Tu smo da vam asistiramo.